Activiteiten

Door actieve betrokkenheid zorgt Moreless Group dat bedrijven zich continu ontwikkelen. In termen van operatie, aanbod en commercie. Op dit moment zijn wij betrokken bij verschillende activiteiten bij gevestigde namen en dynamische start-ups. Lees meer over deze projecten.

Bluetrace. Strategisch als aandeelhouder

Bluetrace biedt klanten ‘Managed Networking’; netwerken, connectiviteit, IoT en online zaken. Door middel van wifi en app-oplossingen verbetert Bluetrace de dienstverlening van bedrijven. Bluetrace heeft veel klanten in de recreatie- en sportbranche, scholen, winkelcentra en housing. Hun expertise reikt dan ook van het verbeteren van de klantbeleving plus het aanbod van campings tot het verbeteren van fan-engagement voor sportclubs. Dit doen zij middels het bedenken, ontwikkelen, implementeren en onderhouden van wifi-netwerken en applicaties. Het benaderen van nieuwe markten als huisvesting van tijdelijke arbeidsmigranten waarbij technologie verblijf en registraties vergemakkelijken. En bijvoorbeeld met de ontwikkeling van apps voor voetbalsupporters om de clubliefde verder te vergroten. Verder zorgt Moreless voor de benadering van klantgroepen in het buitenland. Daar speelt Bluetrace een steeds grotere rol bij toerisme-partijen als hotels, campings en andere horeca. In binnen- en buitenland. Zo zetten we ons in om Bluetrace actief te krijgen op de ABC-eilanden en werken we met Bluetrace inmiddels op 7 recreatie-parken in Frankrijk. Moreless zorgt voor continue vernieuwingen binnen Bluetrace en bij haar klanten.

Website

PayPlaza. Marktproductie en continue development

PayPlaza is leidend als het gaat om wereldwijde betaalsysteemsoft- en hardware. Deze onderneming is toonaangevend in hun vakgebied, mede dankzij professionals met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld en betalingsbranche. Zo ontwikkelde PayPlaza in 2010 een revolutionair betalingssysteem met een volledige en unieke oplossing voor point-sale-card acceptatie. Sinds 2012 is PayPlaza ook in Europa actief en biedt het stevige voordelen voor klanten en partners. Moreless heeft door veelzijdige ervaringen op het gebied van betaalsystemen, zorggedragen voor een enorm snelle time-to-market en stevige positie bij klanten die vanaf ’t eerste uur betrokken zijn bij PayPlaza.

Website

Pay2D. Marktintroductie en bedrijfsondersteuning.

Een nieuwe Visa betaalmethode voor consumenten, met 3 verschillende type creditcards, een virtual, een persoonlijke en een anoniemeversie. Dat is wat pay2d levert. Dit initiatief is in samenwerking met Wirecard voor de Nederlandse markt opgezet. Moreless investeert in tijd en zet haar kennis van betaalsystemen en marktontwikkelingen ruimschoots in. Ook technische ontwikkelingen, compliance zaken en de distributie via een uitgebreid netwerk van on- en offline winkelbedrijven zijn activiteiten van ons Moreless-team. Daarnaast ondersteunen wij pay2d ook financieel.

Website

SecureView. Opstarten en groot maken

Beveiligingscamera’s hangen vrijwel overal. Jammer dat het nodig is, maar voor SecureView biedt het grote kansen… Door te investeren in SecureView zorgen we er samen voor dat camera’s die nu vaak een slecht beeld geven, een goed beeld geven. Van ‘boeven’ en slachtoffers. Zo kunnen meer politiezaken sneller worden opgelost. En blijven grote investeringen voor de overheid achterwege. Door het inzetten van SecureView worden bestaande camera’s net even beter door een stuk techniek dat door SecureView zelf is ontwikkeld in samenwerking met grote instanties. De ambities van SecureView, en dus van Moreless, beperken zich niet tot Nederland. We geloven dat SecureView over niet al te lange tijd een veelbesproken start-up zal zijn.

Wissel.nl. Coaching directie en participatie

Wissel.nl biedt een unieke oplossing voor het inwisselen cadeaubonnen voor contanten. Zo kunnen consumenten die niet willen kopen wel profiteren van de waarde van de cadeaubon. En kunnen consumenten die willen kopen, profiteren van soms hele fikse kortingen. Moreless geloofde al vanaf het begin in dit commerciële concept en ondersteunt de initiatiefnemers met ideeën en plannen voor de uitvoering, met het aantrekken van investeerders en met managementcoaching. Door de rol van Moreless zijn inmiddels alle nationale cadeaubonnen in te wisselen. Wissel.nl is een merk van Wissel Nederland B.V. En Moreless is trotse aandeelhouder.

Website

Bewezen trackrecord

Naast bovenstaande activiteiten hebben wij ook een aantal bedrijven mogen helpen in het verleden. Bekijk hier ons trackrecord met onze deelnemingen.

Bekijk alles