Innovatie stimuleren

Wij zijn betrokken. Wij participeren om vooruitstrevende bedrijven slimmer en sterker te maken. Door innovatie en slagkracht te stimuleren. Door het inzetten van advies, strategie en soms financiën door onszelf of derden. Door de deskundigheid, ervaring en de gedrevenheid van oprichters Han Brussel en Paul Moreau zien we kansen waar anderen slechts obstakels zien. Door out-of-the-box te denken én te doen vinden we creatieve oplossingen om te bouwen aan internationale succesverhalen.

Han Brussel

De ervaring die Han meeneemt uit zijn directie- & managementfuncties bij o.a. Getronics en de deelnemingen van Moreless Group, maken hem een generalist in bedrijfsvoering. Han is innovatie-gedreven en beschikt over het vermogen problemen te identificeren en oplossingen te bieden. Vaak door bestaande markten te benaderen met nieuwe diensten. Of nieuwe markten te bedienen met oplossingen die gemeengoed zijn in bestaande afnemersprofielen. Zijn grote kracht ligt dan ook sterk in het strategische aspect van bedrijfsvoering, in het operationeel maken van ideeën en het bedienen van klantgroepen. Zo zorgt hij er bijvoorbeeld voor dat specialisten hun lokaal bewezen processen, aanbiedingen of ontwikkelingen, internationaal kunnen uitrollen. Het effect daarvan is dat er vaak hele verrassende product-markt-combinaties ontstaan.

Han ziet kansen waardoor hij zich als succesvolle angel investor door het bedrijfslandschap beweegt. En waarin hij nauwlettend toezicht houdt op verschillende projecten en activiteiten waar hij als directie-adviseur of actief directielid opereert.

Eerst de kaders schetsen voordat je de details gaat invullen. Niet andersom!

Aldus Han Brussel /

Paul Moreau

Paul heeft een aantal functies bekleed op management- en directieniveau bij Getronics, Alphyra, DA Systemen en Pinlinq (nu Sepay). De samenwerking met Han Brussel dateert al uit begin jaren ‘90. Paul is zich daarna verder gaan verdiepen in een aantal specifieke segmenten die te maken hebben met betaaloplossingen. Op basis van die achtergrond en ervaring wordt hij in de markt gezien als een expert op dit terrein. Zeker als het gaat om ondersteuning en advies bij het opzetten van nieuwe producten, services en organisatievormen. Ook op het gebied van security heeft hij topfuncties vervuld als Security Officer & Consultant. Op dit moment is Paul verantwoordelijk voor Finance, Security en Compliance bij Payplaza.

Paqar

Paqar mag dan een relatief nieuwe naam zijn als het gaat om betaalsystemen, het kan wel terugvallen op meer dan 20 jaar ervaring. Omdat ze alle betaalsystemen in eigen huis ontwikkelen heeft Paqar, dankzij de ondersteuning van het Moreless team, de mogelijkheid om razendsnel in te spelen op verandering.

Bekijk alles

Bluetrace

Bluetrace biedt klanten ‘Managed Networking’; netwerken, connectiviteit, IoT en online zaken. Door middel van wifi en app-oplossingen verbetert Bluetrace de dienstverlening van bedrijven. We hebben veel klanten in de recreatie- en sportbranche, scholen, winkelcentra en housing.

Bekijk alles