Een indrukwekkend trackrecord

Moreless Group werkt aan succes. Wij zoeken nieuwe kansen en benutten mogelijkheden. Inmiddels hebben we een aanzienlijk trackrecord opgebouwd. Lees snel meer over deze projecten en specifieke klantoplossingen.

Paqar. Een start-up van Moreless

Paqar mag dan een relatief nieuwe naam zijn als het gaat om betaalsystemen, het kan wel terugvallen op meer dan 20 jaar ervaring. Omdat ze alle betaalsystemen in eigen huis ontwikkelen heeft Paqar de mogelijkheid om razendsnel in te spelen op verandering. Iedereen die op een slimme, veilige en makkelijke manier wil afrekenen kan bij Paqar terecht. Vast, flexibel of mobiel. Moreless Group verzorgde de marktintroductie, de partnerships met leveranciers, de sales én de overdracht naar een grotere corporate.

Website

3V. Tijdelijke directie en bedrijfsoverdracht

In samenwerking met diverse partners zoals Visa en ABN Amro Bank heeft Moreless het bedrijf 3V geïntroduceerd in de Benelux. Door de producten voor zowel B2C- als B2B-marktsegmenten succesvol te lanceren is 3V een begrip voor off- en online aankopen met prepaid credit cards, giftcards en mobiele payment oplossingen. Moreless Group heeft de aanstelling van de Nederlandse directie verzorgd en onder andere een distributienetwerk opgesteld, met o.a. Lekkerland en Primera. Ook regisseerde het team van Moreless de marketingactiviteiten en wist ook daarmee het management te ontzorgen en te begeleiden bij het vinden van externe investeerders. Tegenwoordig heeft de Moreless Group met het oog op internationale expansie van 3V, haar belangen deels verkocht aan Qmulus. Deze investeringsmaatschappij versterkt verder het bedrijf 3V en draagt bij aan de verdere ontwikkeling met complementaire activiteiten.

Pinlinq. Groot gemaakt en verkocht

Moreless Group is operationeel en als aandeelhouder medeverantwoordelijk geweest voor het oprichten en in de markt zetten van Pinlinq. Van het opzetten van een complete full service organisatie tot management en orderfulfillment… De betrokkenheid en het innovatieve vermogen toen, van het team Moreless, zijn bepalend geweest voor de huidige situatie. De onderneming is nu in de markt bekend onder de naam Sepay. Er is geen aandeelhoudersrelatie meer met Sepay.

Huidige activiteiten

Momenteel hebben wij activiteiten lopen bij verschillende bedrijven. Bekijk al onze huidige activiteiten hier.

Bekijk alles